Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Začala letní příprava

Do tréninku na novou sezonu se dnes trenérům Petrželovi a Borovičkovi hlásilo i několik nových tváří. Celý týden dvakrát denně - od 10:00 a 14:30 - budou fotbalisté Bohemky polykat první tréninkové dávky na hřišti v Hostivaři. V neděli 1.7. je čeká úvodní herní prověrka na turnaji v Poštorné. První den se trenérům hlásil kompletní kádr až na Kamila Čontofalského, jenž měl střevní potíže...

Jediným, kdo tým opustil, zůstává Radek Šírl. Odchod Lukáše Hartiga a Pavla Mareše se v současné době nejeví vůbec reálně, přestup se prý propíral více v novinách, než v klubu samotném.

Objevilo se i několik nových tváří:

  • Toni Adu - Niarko  - mladičký osmnáctiletý hráč se švédským pasem tmavé pleti, neboť matka pochází z Guiney. V Bohemce  bude tento levonohý útočník na měsíčním testu, měl by se zúčastnit obou tuzemských turnajů i soustředění ve Francii.
  • Bohumil Šnajdr - vrací se z hostování z Holic, které dnes hrají pod názvem HFK Olomouc.
  • Pavel Hašek - syn současného trenéra Štrasburku (se kterým se utkáme ve Francii) se po hostování v divizní Velimi znovu zapojil do přípravy s prvním mužstvem.
  • Daniel Rygel - vrací se z hostování ze Semic.
  • Martin Horák - dvacetiletý urostlý obránce zřejmě přijde na hostování ze Sigmy Olomouc. Minulou sezonu působil ve Viktorii Plzeň.
  • Jakub Frohna - kapitán letošního A - dorostu Bohemky ( který bohužel sestoupil z nejvyšší soutěže). Jde o univerzálního hráče.