Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Futsalové derby: Bohemians 1905 - Slavia Praha

Před utkáním se uskuteční zápas mezi novináři a fotbalovými osobnostmi, v jejich dresu nastoupí i trenéři fotbalové Bohemky Hoftych a Medynský.

Futsalové derby: Bohemians 1905 - Slavia Praha

V dohrávce sedmého kola přivítáme na naší domácí palubovce rivala z nejzvučnějších, a totiž "sešívanou" Slavii Praha. Už tak dosti pikantní duel bude navíc okořeněn přítomností kamer ČT4, což bude lákavé nejen pro naše stálé fanoušky, ale i pro diváky řekněme méně zaujaté.

Celý souboj je naplánován na netradiční termín - středa 27. 10. od 20 hodin - a samozřejmě se bude odehrávat v naší domácí Sportovní hale na Chodově (Květnového vítězství 1554).

Stejně jako v našem posledním pohárovém duelu se Slavií se dá očekávat atraktivní, a pro oba aktéry hlavně velmi důležitý, mistrovský zápas.

Před hlavním utkáním se bude konat exhibiční zápas fotbalových internacionálů se sportovními novináři. Na palubovce by se tak měla objevit známá jména jako jsou trenéři fotbalové Bohemky Hoftych a Medynský, reprezentační manažer Šmicer, trenéři futsalového nároďáku, kouč fotbalové jedenadvacítky Dovalil a další.
Výkop tohoto utkání bude již v 18 hodin.

Přijďte se podívat na celý sportovní podvečer a hlavně a především podpořit Bohemku ve veledůležitém ligovém duelu.

Více informací na: www.bohemians1905-futsal.cz