Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Saint Etienne - Bohemians 0:1 - reportáž

Lukáš Hartig rozhodl brankou ze 16. minuty o výhře Bohemky v prvním zápase francouzského soustředění. Reportáž a statistiky...<br /><br /> Klokani, kteří po dlouhé cestě nastoupili v nejsilnější možné sestavě, začali zápas velice soustředěně. Přesto to byli domácí hráči, kteří se dostali v první čtvrthodině do slibných příležitostí...

Klokani, kteří po dlouhé cestě nastoupili v nejsilnější možné sestavě, začali zápas velice soustředěně. Přesto to byli domácí hráči, kteří se dostali v první čtvrthodině do slibných příležitostí. Naši obranu postupně vyzkoušeli Alex a Panov. V 16. minutě se Bohemka dostala do vedení, když unikl Hartig, a překvapil gólmana domácích, který čekal přihrávku. V 25. minutě zápasu se do šance dostal Baláž, ale jeho střela byla záložníkem Huardem tečována do autu. Na konci prvního poločasu se ke střele halfvolejem dostal domácí Baudry, ale Čontofalský zůstal nepřekonán.
Ve druhém poločase bylo k vidění několik šancí na obou stranách. V 55. minutě nechybělo mnoho a mezi střelce se mohl zapsat Dvořák, ale střela šla těsně mimo. Blízko k vyrovnání byli Francouzi v 87. a 90. minutě, kdy se ve do dvou příležitostech objevil Alex, ale Čontofalský skvělý výsledek udržel.
Další zápas čeká naše fotbalisty zítra, kdy nastoupí proti Nancy.


A Rive de Gier (9. 7. 2001)

SAINT ÉTIENNE  - BOHEMIANS PRAHA  0:1  (0:1)
16. Hartig

Sestavy:
ASSE: Casagrande, Carteron, Diawara, Mettomo, Meslien (46. Olesen), Huard (68. Mendy), Sablé, Hellebuyck, Baudry (Fellahi), Panov (67. Alex), Alex (46. Di Rocco).

Bohemians: Čontofalský - Petrouš, Horák, Janáček, Mareš - Kisel, Melecký, Baláž, Kulig - Hartig, Niarko
Střídali: Valenta, Šnajdr, Dvořák, Šenkeřík

(evald, Fred)