Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Chateauroux - Bohemians 3:1

V posledním utkání ve Francii už na naše hráče zřejmě padla únava. Melecký Bohemku sice ve 25. minutě dostal do vedení, ale domácím se podařilo třemi brankami skóre otočit.

Berrichonne - Bohemians 3:1

Branky: 40. a 60. Nivet, 85. Ferreira - 25. Melecký.

Berrichonne: Roche - Behi - Dujeux - Jeannel - Clément (Di Bartolomeo) - Nivet - Coulibaly (Paul) - Roudet (Randria) - Villatte (Laquait) - Compan (Ferreira) - Kovacs (Dossevi).

Bohemians: Čontofalský - Valenta (Hašek), Horák, Janáček, Mareš - Petrouš (Šnajdr), Melecký, Baláž, Kulig - Činčala (Niarko), Kříž (Šenkeřík).

Trenér Vlastimil Petržela je přesvědčen, že domácím pomohli rozhodčí. "Po přestávce se začaly dít věci. První gól jsme dostali z vymyšlené penalty, druhý z jasného ofsajdu. Navíc jsou hráči pokopaní, nejvíc to odnesl Valenta, kterého vzali přes achillovku," posteskl si trenér Bohemians a dodal, že už podruhé na tomto zájezdu chtěl své mužstvo během zápasu odvolat ze hřiště.

"Přitom to byl herně nejslabší soupeř, na jakého jsme narazili. Hráli jsme tady už loni a bylo to zrovna takové. Na Hartiga pořádali hon, dnes jsem ho raději nepostavil," tvrdil Petržela, který šetřil také Kisela a v druhém poločase stáhl další opory z obavy před zraněními.