Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Michal Petrouš už je v pořádku a těší se na podporu diváků

Zdravotní problémy bránily Michalu Petroušovi nastoupit v posledních zápasech. Kvůli potížím se stehnem musel absolvovat podrobné vyšetření, které potvrdilo původní diagnózu o natrženém svalu. Nyní by už ale měl být v pořádku. "Už normálně trénuji, jsem i v nominaci na zápas s Jabloncem, ale jestli nastoupím, to bude záležet na trenérovi," prozradil zkušený obránce...

Pro nedělní zápas nebude k dispozici kvůli zranění jen Šnajdr. Činčala, který se potýkal v týdnu s virovým onemocněním, by měl být připraven. I další už vyléčili své šrámy, Hašek i Šenkeřík jsou v plném tréninku.

Michal se nebojí, že by mužstvu výrazně chyběl Lukáš Hartig. "Je to výborný útočník, ale v Bohemce se mezera po jednom hráči vždy rychle zacelí, máme s tím své zkušenosti. Na šanci čekají další kluci, kteří se o ni poperou," neobává se Michal Lukášovy absence. Jestli dostane v útoku šanci navrátilec Šírl, to zatím neví.

I on, jako kapitán, samozřejmě prožívá euforii z prvního místa v tabulce. "Je to výborné, nálada je po celý týden skvělá. Je těžké se na špičku dostat, proto se budeme v neděli hodně snažit, abychom tam vydrželi ještě pro další kola. Kdyby to tak chtělo vydržet třeba do konce května," sní Michal.

V zelenobílé šatně se ví o velkém zájmu fanoušků. "Slyšel jsem, že mají jet dva autobusy a další přijedou auty, chceme se předvést" těší se obránce, který má na svém kontě už 266 ligových startů.