Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Juniorka poprvé podlehla

Mladá Boleslav, posílená o hráče z A-týmu, byla nad síly mladých Klokanů.

Juniorka poprvé podlehla

Mladá Boleslav nastoupila posílená o hráče z prvoligového "áčka". Ščuk, Janíček a především Táborský patřili k nejvýraznějším postavám soupeře. Klokani přijeli s Hauerem a Šumským, který po domluvě trenérů nastoupil pouze do prvního poločasu.

A právě první půle byla převážně v režii domácích, ale žádnou ze svých šancí Boleslav neproměnila. Po přestávce odešel Táborský na straně modrobílých, Klokani vystřídali Šumského, místo kterého se do hry dostal Trýzna.

V době, kdy se hra začala vyrovnávat, dostali Vršovičtí trestuhodně dvě branky hlavou. Maha, který nastoupil za juniorku poprvé, nemohl s osamocenými útočníky nic dělat. Skóre korigoval v sedmdesáté deváté minutě Rein, který se vrátil po delším onemocnění, když dlouhý balón poslaný za obranu soupeře dokázal využít. Míč přehodil nad brankářem a uzavřel tak skóre na 2:1 z pohledu domácích.

Příští zápas čeká juniorku v pondělí 3. září v 17 hodin, když se ve vršovickém derby střetne se Slávií na hřišti v Uhříněvsi. Permanentkáři mají vstup zdarma!