Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Juniorka nestačila na Dynamo

České Budějovice si na jih odvážejí tři body (uvnitř Bohemka TV).

Juniorka nestačila na Dynamo

Mladíci nastoupili do utkání posíleni o několik hráčů A-mužstva. V sestavě se objevili Kuru, Ptáček, Šumský, Budínský, Potočný a Vyhnal.

Vstup do utkání měli lepší hosté a ujali se díky Bakalově brance vedení 1:0. Bohemka se pomalu osmělovala a nakonec její snaha přinesla vyrovnání. Po přistrčení Šumského se do koncovky dostal Potočný, míč netrefil ideálně, ale jeho křižný oblouček zapadl k zadní tyči hostujícího brankáře Rojíka. Za zmínku v prvním poločase stojí ještě zákrok, který předvedl v brance Kuru, jenž vytahoval konečky prstů míč směřující do horního rohu branky.

Hned v úvodu druhého dějství se podařilo jít hostům opět do vedení. Na konci rychlého brejku stál Repa a nemýlil se. Zelenobílí se snažili o vyrovnání, ale pokusy Budínského a Ptáčka kryl spolehlivě chytající brankář Rojík. O chvilku později mířil aktivní Šumský nad branku. Jak bývá zvykem, přišel trest na druhé straně a deset minut před koncem Bohemka prohrávala o dvě branky. Zanedlouho ještě dokázal snížit Maxa, ale dále se skóre již nezměnilo. Dynamo si tak zaslouženě odváží na jih Čech všechny tři body.