Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Juniorka zvládla závěr utkání s Táborskem

Bohemka dokázala smazat dvoubrankové manko a přivézt bod za remízu 2:2.

Juniorka zvládla závěr utkání s Táborskem

Začátek utkání vyšel lépe domácím, když šli ve 21. minutě do vedení gólem Vukadinoviče. Navíc si Bohemka nevypracovala žádnou výraznější akci. "První poločas nám příliš nevyšel," hodnotil po utkání trenér Bohemians František Šturma. Z áčka se pro tento zápas v základní sestavě objevili mladící Nicolas Šumský a Milan Havel.

Domácí byli v první pětačtyřicetiminutovce aktivnější, ovšem po půli přišel zlom. Klokani se snažili více hrát. I přes výrazné zlepšení hráčů Bohemians inkasoval gólman Starzczewski po hrubé chybě Egerta podruhé a domácí v 70. minutě vedli již o dvě branky.

"Za tuto chvíli bych chtěl tým pochválit. Inkasovaná branka je nezlomila a náš tlak začal sílit," pochvaloval si Šturma zlepšený výkon po druhé inkasované brance. A právě z tohoto tlaku se Klokani dočkali v 84. minutě, kdy si domácí obránce Krch srazil centr Šedivého do vlastní branky. A o dvě minuty později se prosadil Milan Havel a uzavřel skóre na konečných 2:2.

"První poločas se nám opět nepovedl. Ale mužstvo musím za zlepšenou druhou půli pochválit a remíza je určitě zasloužená," svěřil se pro webové stránky kouč Šturma.