Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Bohemka porazila Šaľu

Klokani zvládli první zápas na soustředení, vyhráli 2:1.

Bohemka porazila Šaľu

Ve středu v Šaľe absolvovalo áčko první přípravný zápas na soustředění. Soupeřem Bohemky byl, stejně jako před půl rokem (2:1 pro Bohemku), domácí tým Duslo Šaľa.

Trenér dal příležitost opět všem hráčům, jen brankář Havránek a mladý záložník Petr Nerad, kterého trápí zranění, se do utkání nezapojili. „Jeho zranění by nemělo být vážné a očekáváme, že se během dvou dnů opět zapojí plně do tréninku,“ komentuje zdravotní stav reprezentanta trenér Jozef Weber.

Po náročném tréninkovém programu hráče čekalo ve středu utkání s houževnatým soupeřem. Ze začátku bylo utkání vyrovnané, ale přibližně po půl hodině hry se do gólové situace dostal Wojnar. Zpoza vápna vystřelil, domácí gólman míč pouze vyrazil k Bartkovi, který ve vápně hlavou trefil balon mezi tři tyče.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce měla Bohemka více ze hry, ale bohužel z jedné chyby v obraně inkasovala. Wojnar ovšem dokázal zápas rozhodnout. Budínský centroval do vápna právě na něj a ten dokázal vrátit Klokanům opět vedení. „Vzhledem k těm únavám z tréninků jsem s výkonem spokojený. Ve druhém poločase jsme měli převahu,“ potvrzuje trenér Weber.

Od čtvrtka budeme již pracovat na taktických věcech. V sobotu to už nebude rozdělené na dvě půlky. Neříkám, že to bude sestava, která vyběhne v Plzni, ale budeme si již něco připravovat,“ prozrazuje dopředu své záměry lodivod Klokanů.

Se zázemím jsme naprosto spokojeni, máme tu kvalitní regeneraci. Jediné, s čím se zde pereme, jsou vysoké teploty. Ale to je obvyklé v tomto období,“ uzavírá Weber.