Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Juniorka na úvod přípravy porazila Duklu

Mladí Klokani zvládli první přípravné utkání.

Juniorka na úvod přípravy porazila Duklu

Svěřenci trenéra Jaroslava Köstla zahájili přípravu toto pondělí a dnes je čekalo první přípravné utkání, ke kterému do Běchovic přijela pražská Dukla.

,,Utkání splnilo svůj účel, jak herní, tak samozřejmě i kondiční. Proto jsme také nestřídali hned v poločase, ale až v průběhu druhého dějství. Kádr zatím nemáme široký, někteří hráči jsou ještě mimo a trénují dle individuálního plánu a později se zapojí do společné přípravy. Dukla začala lépe a držela více míč na svých kopačkách. My jsme zlobili díky šikovným kombinacím hlavně středem hřiště, kdy jsme měli poměrně slušnou přechodovou fázi. Před koncem poločasu jsme po rohovém kopu dali první branku a uklidnili se. Ještě další příležitosti jsme nedokázali zužitkovat, což byla škoda,“ hodnotil první dějství trenér Köstl.

Ve druhém poločase se hra již více vyrovnala. ,,Po přestávce nasadil soupeř do hry osm čerstvých hráčů a v prvních minutách to bylo znát. Proto jsme i my sáhli v průběhu ke třem střídáním a hra se vyrovnala. Chvilku se dařilo více nám, chvilku Dukle. Vypracovali jsme si brankové příležitosti a jsem rád, že se prosadil navrátilec do Bohemky Jakub Řezníček. Pozitivní je i to, že jsme vzadu odehráli utkání na nulu, i když nás několikrát musel podržet v brance Jakub Smrčka. Těší mě, že celý tým působil kompaktně, jsem spokojený a pracujeme dál,“ sdělil s úsměvem na tváři lodivod Klokanů.

,,Odpoledne mají kluci volno a od zítřka pokračujeme dvoufázovými tréninky. V pondělí míříme společně s dorostem na soustředění do Zlína, kde již budeme pilovat herní věci. Víceméně jsme stále na hřišti a kondici nabíráme pomocí herních cvičení. Na Moravě nás čeká domácí Zlín, Hlučín a Slovan Bratislava,“ prozradil k dalšímu programu Jaroslav Köstl.