Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Dnes nábor v Ďolíčku

Přijďte s dětmi na fotbalový nábor přímo do Ďolíčku, začínáme v 17 hodin!

Dnes nábor v Ďolíčku

V průběhu měsíce září, který byl označen Fotbalovou asociací České republiky jako „Měsíc náborů“, již proběhlo hledání nových fotbalových talentů v tréninkovém centru mládeže v Uhříněvsi. Nyní všechny čeká stejná akce na hlavním stadionu v Ďolíčku (Vršovická 31, Praha).

Klub Bohemians Praha 1905 ve spolupráci s dívčím fotbalovým klubem a mládeží CU Bohemians uspořádá dnes ve středu 10. září nábor dívek všech věkových kategorií a kluků přípravkových ročníků 2004 – 2010. Akce začne v 17 hodin a účastnit se ho budou i prvoligoví hráči Bohemians Jan Moravec, Petr Nerad a Michal Šmíd.

V A mužstvu Bohemky je v současné době hned sedm odchovanců, kteří prošli mládežnickou základnou vršovického klubu: Roman Artemuk, David Bartek, Petr Dočekal, Milan Havel, Michal Hubínek, Jan Moravec a právě i Petr Nerad, který se stal tváří blížícího se fotbalového náboru.

Přijďte proto dnes 10. září na nábor Bohemky, užijete si spoustu zábavy a vaše děti si mohou zkusit, jaké je to hrát fotbal. Kontaktní osobou je z mládeže šéftrenér přípravkových kategorií Jakub Harant (607 237 089).