Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Jediný gól rozhodl o konci v poháru

Po tečované střele zvítězil Baník.

Jediný gól rozhodl o konci v poháru

V semifinále MOL Cupu se od úvodní minuty postavil do branky Valeš. Zraněného Nečase nahradil na hrotu útoku Puškáč. První zakončení měl na svědomí Baník. Přízemní centr Kuzmanoviče si ve vápně Bohemians našel Fillo, ale branku minul. Na něj navázal Granečný, ovšem jeho dělovku zablokoval na rohový kop Hůlka.

FC Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905
FC Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905
Před uplynutím první čtvrt hodiny se domácí dostali do vedení. Nepovedený centr od rohového praporku defenziva Bohemians odvrátila za šestnáctku, kde se do míče opřel Hrubý a po teči Jindřiška balón skončil na opačné straně, než byl gólman Valeš.

Navýšit vedení mohl Šašinka, který od poloviny hřiště běžel sám na Valeše. V poslední chvíli ho dostihl Bartek, jež mu fantastickým obranným skluzem míč vypíchl na rohový kop. Jednogólový rozdíl se do konce první půle nezměnil a do kabin se šlo s těsným vedením Baníku.

Po pauze zahrozili Bohemians. Vacek pěkným centrem našel ve vápně Puškáče, jenže jeho hlavička letěla kolem pravé tyče domácí branky. Jinak ani jeden z týmů vážněji neohrozil branku a hrál se vyrovnaný duel. Čas běžel a Klokani vrhli síly do útočení. Júsufovu sraženou střelu Budinský zvládl lapit. Záhy centroval střídající Hašek, ale brankář Ostravy balón zvládl skrýt v náruči. Bohemians v závěru bohužel branku Ostravy výrazněji neohrozili a v pohár končí v semifinále.