Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Organizační informace k nedělnímu utkání s Plzní

Přečtěte si o podmínkách bezinfekčnosti a dalších pravidlech.

Organizační informace k nedělnímu utkání s Plzní

V tomto článku jsme pro fanoušky mířící v neděli 1. srpna do Ďolíčku připravili souhrnné informace o pravidlech a podmínkách, které budou v Ďolíčku a jeho okolí platit.

OTEVŘENÍ ĎOLÍČKU
Městský stadion Ďolíček otevře své brány pro návštěvníky zápasu tradičně hodinu před výkopem. Do Ďolíčku tak můžete vstoupit od 18:00.

E-TICKET/E-POTVRZENÍ
Doporučujeme si vždy přinést vstupenku vytištěnou. V případě nečitelnosti vašeho zařízení nenese pořadatel za tuto situaci odpovědnost. Přesto jsou e-tickety u čteček akceptovány. U bezinfekčnosti budou online akceptovány pouze státem uznávané varianty, jako je aplikace Tečka nebo Očkovací portál občana. Také zde doporučujeme v jiných případech přinést potvrzení papírové. Screenshot, fotografie potvrzení nebo e-mailová příloha nemohou být uznány. Aplikaci Tečka můžete stáhnout ZDE.

BEZINFEKČNOST
Bezinfekčnost je vyžadována u všech osob starších 6 let. Nejsou uznávány tzv. samotesty ani testy s potvrzením od zaměstnavatele.U vstupu do Ďolíčku lze prokázat bezinfekčnost jedním z následujících dokumentů:

• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.
• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování AG testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.
• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci CODIV-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace
• Certifikátem o dokončené vakcinaci očkování, pokud:
- V případě jednodávkového očkování uplynulo od aplikace dávky 14 dní.
- V případě dvoudávkového očkování uplynulo od podání druhé dávky 14 dní.

RESPIRÁTORY
Řídíme se platným Protokolem opatření od LFA, který nošení respirátorů nařizuje i ve venkovních prostorech. Zatím tedy platí povinnost mít ústa i nos zakryté respirátorem třídy FFP2/KN95 bez výdechového ventilu. Pokud se do utkání pravidla změní, rádi vás o nich budeme informovat.

KONZUMACE NA TRIBUNĚ
Již neplatí zákaz nosit jídlo a pití do hlediště. Klobásu a pivo si tak můžete vychutnat přímo na svém místě. Pro návštěvníky VIP Gold pak platí přísný zákaz vynášení sklenic mimo prostory VIP místnosti.

Těšíme se na zaplněný Ďolíček! Těšíme se na vás!