Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Výhru nad Duklou vystřelil Nový

Klokani i ve druhém utkání udrželi čisté konto.

Výhru nad Duklou vystřelil Nový

Do druhého utkání v Tipsport lize nastoupila Bohemka od úvodního hvizdu i s testovanými Granečným a Nazarovem. O první zakončení utkání se postaral Novák, ale přízemní pokus lapil u své pravé tyče brankář Reichl. Na druhé druhé straně pronikal s míčem Šebrle, ovšem přihrávkou pod sebe nenašel volného spoluhráče.

Také druhou příležitost Bohemians měl Novák. Tentokrát si vyskočil na centrovany míč, ovšem Reichl předvedl výborný zákrok a hlavičku u tyče vytěsnil.

Stejně jako v sobotním utkání, tak i tentokrát Klokani skórovali v prvním dějství. Na Fulnekův centr z pravé strany si naskočil Nový a přesnou hlavičkou poslal Bohemku do vedení. Těsným vedením Zelenobílých také skončil první poločas.
Dukla - Bohemians
Dukla - Bohemians
Zkraje druhé půle střílel po úniku Ugwu, jenže ránu zablokoval obránce Dukly. Po rohovém kopu to zpoza šestnáctky zkoušel i Květ, avšak jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Na hřiště se po poločasové pauze dostal i Křapka, který zahrozil po rohovém kopu, jenže jeho hlavička nakonec brankou neskončila. Naopak srovnat mohla Dukla, když hlavičkoval Kovernikov, ovšem orazítkoval pouze pravou tyč branky Bohemians.

Klokani druhé utkání v Zimní Tipsport lize zvládli a Duklu nejtěsnějším rozdílem porazili.

Bohemka TV