Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Realizační tým Klokanů doplní Stanislav Hejkal

Dosavadní asistent trenéra Hradce Králové se přesouvá do stejné role do Vršovic.

Realizační tým Klokanů doplní Stanislav Hejkal

Od nové sezony rozšíří A tým Bohemians svůj realizační tým. Novým asistentem trenéra Jaroslava Veselého se po boku Davida Bartka a Ivana Haška stane Stanislav Hejkal. Ten dosud ve stejné roli působil v FC Hradec Králové. V první lize figuroval také jako hlavní trenér.

Čtyřiapadesátiletý Hejkal trénoval SK Kladno, později byl asistentem trenéra v Teplicích a ve Spartě. S juniorkou Sklářů vyhrál Juniorskou ligu v sezoně 2017/2018. Na sever Čech do Teplic se později vrátil také jako hlavní kouč. Následovala štace u Votroků. V Hradci Králové působil jako asistent Miroslava Koubka, kterého v několika zápasech nahradil i jako hlavní trenér. Naposledy byl asistentem Davida Horejše. Nyní se z Hradce přesouvá do Prahy.

"Jsem rád, že příchod Standy dopadl. Stál jsem o něj už vloni, kdy to chvíli vypadalo, že v Hradci skončí. Je to velmi zkušený trenér, který nám pomůže přinést do týmu něco nového a díky širšímu realizačnímu týmu se můžeme zaměřit i na další detaily. Také jeho lidská stránka je pro nás důležitá. Věřím, že mezi tým dobře zapadne. Chtěl bych také poděkovat vedení Bohemky, že mi umožnilo realizační tým rozšířit,"
řekl k aktuální změně hlavní trenér Bohemians Jaroslav Veselý.

Bližší představení Stanislava Hejkala fanouškům Bohemians přineseme na začátku letní přípravy, která odstartuje testy na FTVS ve čtvrtek 20. června.

Foto: FC Hradec Králové