Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Permanentky 2024/2025

Online prodej začne 13. června, fyzický prodej v Ďolíčku o týden později.

Permanentky 2024/2025

Fanouškům Bohemians přinášíme první informace o celosezonních vstupenkách na nadcházející sezonu. Prodej permanentních vstupenek na prvoligový ročník 2024/2025 bude zahájen online ve čtvrtek 13. června 2024. Fyzický prodej permanentek v press centru v Ďolíčku poběží od čtvrtka 20. června 2024. Na stadionu ve Vršovicích bude možné zakoupit permanentku vždy v úterý a ve čtvrtek od 20. června do 11. července 2024. Prodejní časy budou upřesněny před startem prodeje.

REZERVACE MÍST STÁVAJÍCÍCH PERMANENTKÁŘŮ
Držitelé permanentek na sezonu 2023/2024 budou mít svá místa rezervována do úterý 9. července 2024 včetně. Rezervaci půjde uplatnit osobně v Ďolíčku i online přes Ticketportal.

ZVÝHODNĚNÁ CENA
Každý držitel permanentky na uplynulou sezonu 2023/2024 má jako vždy nárok na zvýhodněnou cenu nové permanentky. Ceník na sezonu 2024/2025 najdete níže.

RUŠÍME KATEGORIE ZÁKLADNÍ A PREMIUM
Od nové sezony již nebudeme rozlišovat permanentky pro základní část a nadstavbu. Nově bude jedna permanentka platit na všechny domácí zápasy Bohemians v Ďolíčku pořádané Bohemkou, tedy včetně nadstavby i MOL Cupu. Pouze případné finále domácího poháru hrané v Ďolíčku by bylo pořádané Fotbalovou asociací České republiky, na něj by pak permanentky Bohemians neplatily. Permanentka platí také na všechny domácí zápasy B týmu, který hraje převážně v Uhříněvsi.


AUTORIZACE PRŮCHODŮ

Od nové sezony bude Ďolíček na všech vstupech vybaven turnikety, které budou autorizovat diváky přicházející do Ďolíčku. Tento krok nám pomůže zefektivnit práci s ticketingem a pomoci zajistit stadion nejen administrativně prodaný, ale také plný. Pro samotného fanouška by tento krok neměl znamenat žadné výrazné změny.

PLASTOVÁ PERMANENTKA
Permanentku v podobě fyzické karty půjde získat při nákupu v Ďolíčku automaticky, přes Ticketportal tuto možnost opět nabídneme za administrativní poplatek 150 Kč, kdy Vám bude plastová karta zaslána korespondenčně na Vámi zvolenou adresu.

Další informace k prodeji permanentek přineseme v následujících dnech před startem samotného prodeje.