Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Dvojzápas se Spartou skončil debaklem

Smutný pohled je na výsledek dnešního přípravného dvojzápasu se Spartou. Klokani v prvním zápase podlehli 0:3, ve druhém si letenští zastříleli ještě více a vyhráli 5:0. Trenér Bohemky Uhrin měl s nominaci dvou různých týmů potíže, protože se zraněním se potýkají Baláž, Kisel, Koukal a Dvořák. Nemohly nastoupit ani posily z Hradce Králové, Lesák se Zoubkem. "Není ještě vše vyřešené a bude to řešit arbitráž. Hradec jim nepovolil ani nastoupit v přípravných zápasech," komentoval to kouč Bohemians Dušan Uhrin mladší pro agenturu ČTK.

Dvojzápas se Spartou skončil debaklem

Právě oslabený kádr zhatil jeho záměry. "Nemohli jsme rozdělit hráče rovnoměrně na dva zápasy. Projevilo se to hlavně ve druhém poločase druhého utkání, kdy jsme odešli a dostali další branky," pokračoval Uhrin.

Sparta rozdělila zátěž utkání na dvě jedenáctky. "Výsledky v těchto utkáních nejsou tak důležité. Máme za sebou hrubou přípravu. Je důležité, že hráči mají chuť hrát a daří se jim kombinace," prohlásil sparťanský trenér Kotrba.

Sparta Praha - Bohemians Praha 3:0 (1:0)
Branky: 8. a 80. Holub, 70. Pospíšil.
Rozhodčí: Šedivý.
Sparta: Kouba - Flachbart, Hübschman, Petráš, Grygera - Poborský, Pergl, Michalík, Sionko - Holub, Pospíšil.
Bohemians: Holec - Třasák, Urban, Obermajer, Hadviger - Kulig, Rajnoch, Melecký, Szabó - Hartig, Bednář.

Sparta Praha - Bohemians Praha 5:0 (1:0)
Branky:
70. a 76. Čížek, 40. Novotný, 55. Cesarec, 62. Kincl.
Rozhodčí: Zejda.
ŽK: Pechar (Sparta).
Sparta: Špit - Mynář, Homola, Novotný, Klein - Čížek (82. Pechar), Sivok, L. Zelenka, Cesarec - Kincl, Obajdin (82. Kolář).
Bohemians: Čontofalský - Doležal, Puchner, Janáček, Valenta (43. Hadviger) - Strnad (50. Rajnoch), Melecký, Švejdík, Kotrys - Polodna, Bednář.